Tre tips til nyt gulv

02 June 2021
Steffen Hansen

Der kan være mange grunde til, at du overvejer at få skiftet dit gulv. Det kan være i forbindelse med en renovering, det kan være i forbindelse med nybyg, eller det kan måske være i forbindelse med fraflytning fra en lejlighed. Her i indlægget får du 3 tips, hvis du står og overvejer, om du skal have lagt nyt gulv.

Er det nødvendigt

Det første du skal gøre op med dig selv, før du kaster dig ud i at skifte dit gulv er, om det er nødvendigt. Mange typer gulv kan i dag blot få en slibning, og så er det så godt som nyt. Derfor kan det være dyrt at skifte hele gulvet ud, hvis du kunne have fået samme resultat ved at få det slebet.

Hvilket materiale ønsker du

Er det ikke muligt at få det slebet, så anbefaler vi, at man sætter sig ned og kigger på de forskellige materialer der er mulige, når det kommer til gulv. Det kan være et flot trægulv, et vinylgulv eller måske et tæppe. Hvilket gulv du ønsker er op til dig selv, og kommer kun an på dine præferencer, og hvilket udtryk du ønsker i dit hjem

Hvad er dit budget

Når der skal nyt gulv til, så er det vigtigt, at du overvejer dit budget. Her kan du nemlig afklare, om du har penge til at hyre en gulvlægger i søborg, eller om du selv skal kaste dig ud i at lægge gulvet. Derudover har gulv meget forskellige priser, afhængig af hvilken type gulv det er. Et vinylgulv koster som regel mindre end et trægulv, og et tæppe det samme. Derfor kan det være, at dit første valg af gulv ikke er det, som passer ind i dit budget. Undersøg mulighederne, og beslut herefter ud fra præferencer og budget, så kommer du længst.

Read more

26. October 2021

Vinyl for begyndere