Sæt gang i din næste fest med et fadølsanlæg

01 September 2021
Emilie Jacobsen

Skal du snart holde en fest, er du måske begyndt at se på, hvordan du kan sætte gang i den. En  god måde er selvfølgelig, at der er fri alkohol. Du kan gøre det ekstra sjovt ved, at du køber et fadølsanlæg. Det giver din fest et professionelt strejf – og der er jo bare noget helt særligt ved en fadøl i forhold til at drikke øl af flasken.

Et af de steder, hvor du har mulighed for at købe et fadølsanlæg, er hos torstein.dk/fadolsanlaeg-78. De har flere forskellige fadølsanlæg at vælge imellem. Derfor kan du få baren til ud, præcis som du ønsker. Det eneste, det afhænger af, er dit ambitionsniveau. 

Hos torstein.dk kan du for eksempel køber en rullebar. Dermed kan du virkelig få festen til at se professionel ud. Du kan udnævne en eller flere af dine venner til at være bartender. Så kan de også hjælpe dig med at sørge for, at der hele tiden er kold øl på anlægget. 

Alt det praktiske 

Når du lejer et fadølsanlæg, bør du også købe en fadølskøler, så du kan være sikker på, at du kan servere køl øl til festen. Du bør også købe et rengøringssæt til anlægget, så du nemt kan gøre det rent, når festen er slut. 

Måske kan det virke lidt overdrevet at købe et fadølsanlæg til en fest. Men hvis du ofte holder fester, kan du jo bruge det til mange fester. Du kan også låne det ud til venner og bekendte, så der også kan komme gang i deres fester. Fadølsanlæg er for eksempel perfekte til en havefest eller en vejfest. 

Vil du arrangere en fest, hvor der ikke er fri bar, kan du købe en tæller, der kan tælle, hvor mange øl der er blevet hældt. Det gør det nemt for dig at afregne efterfølgende. 

Read more

26. October 2021

Vinyl for begyndere