Renoveringsløsninger til dit badeværelse

17 November 2021
Steffen Petersen

advertorial

Leder du efter ideer til renovering af dit badeværelse? Et badeværelse skal holdes ved lige, hvis det skal se pænt ud. Det kræver derfor regelmæssig rengøring og vedligeholdelse for at bibeholde dit inventars pæne udseende. Hvis du synes, at dit badeværelse trænger til en opgradering, så kan du læse med her. Her har vi skrevet nogle idéer til, hvordan du kan renovere dit badeværelse, så det kan se pænt og indbydende ud igen.

 

image

 

1. Få nye fliser

Hvis du har fliser ude i dit bruserum eller rundt omkring på badeværelset, så kan du få dem udskiftet med nogle nye. Hvis dine fliser er stærkt plaget af kalk eller sågar begyndende skimmelsvamp, så skal de udskiftes. Du kan vælge fliser, hvor der måske er mere farve i, så dit badeværelse får et lidt anderledes udseende. Du kan også i stedet vælge større klinker ud til badeværelset. Det kan give et mere moderne look, og her kan du også overveje at få lagt gulvvarme i gulvet.

 

2. Få renoveret dit badekar

Hvis du er en heldig ejer af et badekar, som du bruger hyppigt, så kan du også få den renoveret. Ligesom alt andet armatur, inventar m.m kan et badekar også blive plaget af kalk. Hvis du synes, at dit badekar er ved at gå i forfald, så kan du malet dit badekar. Hvordan kan man male et badekar, tænker du? Det gøres ved hjælp af speciallavet maling, der kan erstatte den gamle emalje med noget nyt. Det giver flotte resultater, og dit badekar kan komme til at se helt nyt ud igen.

 

3. Få nyt armatur

Hvis dit gamle armatur er ved at blive slidt og kalket til, så kan du få købt noget nyt til dit badeværelse. Der findes efterhånden forskelligt slags armatur, der kan passe med stilen ude på dit badeværelse. Et armatur kan gøre meget ved dit badeværelse. Du kan finde armatur, der er mere vandbesparende, og som ovenikøbet kan give dit badeværelse et moderne udseende. 

Flere Nyheder