Overvej babyrytmik til dit barn

13 January 2022
Steffen Hansen

advertorial

Babyrytmik kan være en glimrende måde at træne dit barns motorik på, og lære at kommunikere med dit barn, før det begynder at tale. Det kan være ganske underholdende og givende for dig og dit barn. Og så er det en god aktivitet at have, når man er på barsel! Læs mere om babyrytmik i dette indlæg. 

 

image

 

1. Hvis dit barn er tvær 

Hvis du oplever flere gange i løbet af en dag, at dit barn er tvær og ked af det, så kan du ved hjælp af babyrytmik lære at forstå, hvad der sker inde i dit barns hoved og krop. Der er nemlig bestemte måder, som et spædbarn kommunikerer på, og det kan være frustrerende at ikke kunne tyde tegnene ordentligt. Med professionel babyrytmik kan du tyde de tegn, som din baby udviser, så du ved, hvordan du skal håndtere situationer, hvor dit barn er ked af det. 

 

2. Det er godt for dit barn

Det er en god måde at få dit barn til at bevæge og lære nye ting på. Selv i en alder, hvor de ikke helt er begyndt at tale og gå endnu, så kan det være en god forstadie til det. Det kan aktivere deres hjerne og motorik, så de vil få det nemmere ved at udvikle sig i de tidligere stadier. Udover er det også godt for dit barn at komme til babyrytmik fordi han/hun bliver præsenteret for andre børn. Det kan være sjovt for dem at møde andre børn i samme alder, og du kan finde mødre/fædre, du kan sparre om barselslivet med. 

 

3. Hvem skal du kontakte?

Hvis du gerne vil afprøve babyrytmik, så skal du en tur på internettet. Her kan du søge meget præcis efter babyrytmik i dit område. Du kan f.eks. skrive “babyrytmik i Roskilde“, og se om der er nogle steder, du kan tage hen. Ellers kan du også forhøre dig ved din sundhedsplejerske, om hun kender til hold, du kan melde dig på. 

Flere Nyheder