Med en Invisalign behandling kan du rette skæve tænder

30 April 2021
Silje Hansen

Har du enten skæve tænder, mellemrum mellem tænderne, overbid eller underbid, kan du med fordel læse med her, hvis du ønsker en effektiv, diskret og smart løsning på at få reguleret dette. Der er i dag mange der oplever, at de er utilfredse med deres skæve tænder eller mellemrum mellem tænderne. Det kan være til stor gene i hverdagen, da man er opmærksom på dette, når man enten smiler eller griner med andre. 

Her er der naturligvis mange der har stået med valget om de skal vælge at få den traditionelle bøjle på tænderne. Som voksen kan det næsten være værre, fordi den er så tydelig og begrænser en i forhold til, hvad man kan spise. Derfor vælger de fleste intet at gøre og leve med de skæve tænder.

Nu er der kommet en mere sikker og effektiv behandling, som du kan gøre brug af. Den er også langt mere diskret end de traditionelle togskinner. 

Få rettet skæve tænder med en invisalign behandling

En invisalign behandling består af en gennemsigtig tandbøjle. Den kommer dermed ikke til at være synlig for omgivelser, da den falder naturligt ind med tænderne. Den bliver naturligvis skræddersyet og designet efter dine tænder og mund, så den sidder som den skal.

Det er en tandbøjle som er let at have med at gøre, da den ikke er til stor gene i munden. Derudover er den lavet, så du kan tage den af, når du skal børste tænder eller spise. På denne måde behøver du ikke at være begrænset af, hvad du kan og må spise. 

For at opnå det bedste resultat af en invisalign behandling, er det vigtigt at du har tandbøjlen til at sidde på tænderne i mindst 22 timer i døgnet.

Her kan du booke en tid til invisalign behandling

Hvis du ønsker en invisalign behandling, kan du bestille en tid hos yousmileismile.dk.

Flere Nyheder