Lån til istandsættelse af børneværelset

04 May 2021
Lotte Hindsberg

For de fleste familier kommer der et tidspunkt, hvor børneværelset trænger til en kærlig hånd. Det kan enten være, fordi der kommer flere børn så værelset skal indrettes anderledes. Det kan også være at børnene nu er blevet så store at der er andre behov der trænger sig på. 

For at få værelset helt perfekt, er det muligt at tage et lån fra Ikano Bank til istandsættelse i stedet fo at vente til du har sparet op og i mellemtiden står du med et værelse der ikke passer til dine børns behov. 

Brug sammenligningssiderne og få mindst 3 tilbud

Lånebranchen har ændret sig de seneste par år med internettet og i dag tilbyder mange banker et online lån. Konkurrencen er hård, hvilke er til lånerens fordel, men den kan også være svær at overskue, når man skal finde det rigtige lån.

Hvis du er i tvivl om hvilken bank du skal ansøge, kan du ned fordel gøre brug af en af sammenligningssiderne. De er gratis at bruge og de kan med få oplysninger finde 3 banker du kan ansøge. Da det kun tager få minutter at ansøge, kan du med fordel ansøge flere og få et bedre overblik over hvad lånet vil koste dig.

Når du har fået flere tilbud og her er det vigtigt at det er lån du kan sammenligne. Det er som udgangspunkt rentesatsen, ÅOP og tilbagebetalingsbetingelserne du skal være opmærksom på. Det er også en god ide at undersøge om der er et månedligt betalingsgebyr. Det kan ende med at blive en ret så dyr oplevelse, hvis der er også selvom renten er lav.

For at kunne låne online skal du være i besiddelse af et NemID, en e-mailadresse og være tilmeldt det danske folkeregister. Til sidst skal du også være myndig og være over 18 år, gerne mere.

Read more

26. October 2021

Vinyl for begyndere