Få en seo-tekstforfatter til at skrive dine kategoritekster

07 April 2021
Emilie Jacobsen

Sidder du lige nu og kæmper med selv at skrive kategoriteksterne til din webshop, er det en god ide for dig, at du dropper det. Ja, du skal ikke droppe at have kategoritekster, de er vigtige for, at din hjemmeside kan svare på dine kunders spørgsmål. Men det er en god ide for dig, at du dropper at skrive teksterne selv. 

Vi har alle noget, som vi er gode til. Hvis du ikke er god til at skrive tekster, eller du bare føler, at du kan bruge din tid bedre, er der jo ikke noget galt i det. Så kan du bare få en anden til at skrive dine kategoritekster. 

En af de muligheder, du har, er, at du kan hyre en seo-tekstforfatter til det. Det er en tekstforfatter, der både har styr på at skrive en god tekst og har styr på, hvordan den bliver optimeret bedst muligt i forhold til seo. 

Brug bureau til at finde seo-tekstforfatter igennem 

Hvis du gerne vil have en seo-tekstforfatter til at skrive dine kategoritekster, behøver du på ingen måde at hyre en selv. Det kan være et større besvær at skulle igennem en rekrutteringsproces og derefter vælge den rette.

I stedet er det en god ide, at du bruger et bureau til det. Det kan for eksempel være et bureau som Wordpens.com. De har en række freelance tekstforfattere tilknyttet. De kan derfor sørge for, at dine kategoritekster hurtigt bliver skrevet. Det er en kæmpe fordel for dig, at du kan være sikker på det. 

Du kan vælge mellem, om du vil have fem, ti eller tyve tekster skrevet om måneden. Fem tekster kan være en god løsning for dig, der er ved at starte din webshop op. I det tilfælde tjener du nok ikke så mange penge endnu og vil gerne se effekten af dit arbejde, inden du bruger for mange penge. 

Flere Nyheder