Få den bedste hjælp til specialtransport i Jylland

30 January 2021
Astrid Pedersen

Har du brug for professionel assistance til specialtransport? Så kan du med fordel vælge AVAS.

Hvem er AVAS?

AVAS, tidligere kendt under navnet Aalborg Vognmandsforretning A/S, er en transport virksomhed med base i det nordjyske.

Hos AVAS får du nogle af markedets stærkeste transport løsninger med udgangspunkt i netop din virksomheds behov og dine præferencer. AVAS er leveringsdygtig i løsninger inden for såvel transport som entreprenør sektoren og hjælper virksomheder af alle typer, størrelser og brancher.

Siden 2012, hvor AVAS så dagens lys som resultatet af en fusion mellem vognmands forretningerne Nielsen & Klitgaard A/S, Hvorupgaard Transport A/S og I. K. Rask Lund A/S har firmaet leveret solide og fleksible transport løsninger til det danske erhvervsliv, fortrinsvis i Nordjylland og omegn. Siden hen er også vognmands virksomheden Niels Pedersen & Sønner A/S kommet under AVAS’ brede vinger og hjulpet virksomheden til at slå sig endnu bedre fast på det danske marked gennem udbud af en endnu bredere vifte af transport og entreprenør ydelser.

Gennem disse fusioner blev driften af alle fire virksomheder effektiviseret og centraliseret, og diverse kerne kompetencer fra de enkelte forretninger samlet under et fælles navn. AVAS beskæftiger den dag i dag over 120 engagerede og dedikerede medarbejdere som brænder for transport og alt hvad dertil hører.

Hvorfor skal jeg vælge AVAS i forbindelse med specialtransport?

AVAS har udvidet erfaring med rigtig mange forskellige former for specialtransport. Gennem årene har AVAS på sikker og professionel vis transporteret alt fra vindmøller til både, siloer, store maskiner, industrianlæg og andre store og vanskeligt håndterbare emner.

Når du vælger AVAS som din leverandør af specialtransport løsninger kan du forvente den mest rutinerede håndtering af dine varer uanset hvor umulig opgaven end må forekomme. Du får en erfaren chauffør som kender infrastrukturen i Danmark med alle dens udfordringer og muligheder. Og AVAS sørger selvfølgelig for at indhente alle relevante tilladelser. Kontakt AVAS via hjemmesiden AVAS.dk

Flere Nyheder