En træhandel kan godt være et lettere farligt sted at opholde sig

17 March 2021
Anders Lundtang Hansen

En træhandel og byggecenter er jo ikke farligt på sådan en måde, at man har at gøre med et sted, hvor man river bygninger ned, eller man arbejder med radioaktivt affald.

Det skal mere forstås på den måde, at der er flere mindre ting, som der kan gøre, at man kommer lidt uheldigt afsted, eller man ender med at få noget med hjem, som man ikke havde lyst til – og her tænker vi ikke på et fejlkøb.

Så tænker man, at man trods alt er et voksent menneske, så man tager da ansvar for sig selv og holder øje med sig selv.

Men hvis man så har taget ens barn med i et byggecenter eller en træhandel, så er der også en anden person at holde øje med.

Og voksne – specielt mænd – kan miste fokus og blive som små børn, når de skal rage, pille og afmåle sagerne sådan et sted.

Tjek efter og kig dig over skulderen i en træhandel

Som det første er der jo meget værktøj, man kan afprøve, og det skal man lige være forsigtig med, hvis man ikke helt har forstand på, hvordan man håndterer den slags.

Hvis man trækker brædder og planker ud, skal man passe på, at man ikke rammer sig selv eller andre med dem – eller for den sags skyld andre ting i trælasten.

Det kan også være, man har så travlt og er så ivrig, at man ikke bemærker, at man kommer til at sidde i klemme med sit tøj, så det bliver flænset.

Og nogle af de her træbjælker er måske ikke slebet helt til, så man kan rive sig på dem eller få splinter under neglene.

Og så er der alt det der savsmuld i luften, man kan komme til at indånde.

Der er således rigeligt at holde øje med her.

Flere Nyheder