Derfor skal du gøre brug af en boligadvokat

25 October 2020
Maya Hindsberg

Skal du købe en bolig eller måske sælge din gamle, så er det en rigtig fornuftig ting at bruge en boligadvokat. 

For der er nemlig i begge tilfælde super mange juridiske aspekter, som der skal tages stilling til, og det er her boligadvokaten kan hjælpe dig. Der er nemlig mange faldgruber, som kan komme til at blive rigtig dyre, for der er utroligt mange penge involveret i en bolig handel og det er boligadvokatens job at sikre sig, at du ikke begår en dum og sikkert også meget dyr fejl. Du kan evt. læse mere på https://eboligadvokat.dk/koeb-af-andelsbolig/

Hvorfor bruge en boligadvokat ved salg?

Uanset, om du skal bruge en ejendomsmægler eller ej til dit salg, men nok specielt, hvis du vælger at sælge selv, så kan det være en rigtig god ide at få en boligadvokat til at hjælpe dig. Der er nemlig en lang række dokumenter, som du er nødt til at have på plads og som skal overholde en masse krav som lovgivningen stiller, når du skal sælge din bolig. Det er her boligadvokaten kommer ind i billedet og kan bistå dig med det juridiske og sikre at du lever op til de krav. Udover rådgivning, så er boligadvokaten også med til at formulere diverse juridiske dokumenter, så de er korrekte.

Hvorfor bruge en boligadvokat ved køb af bolig?

En ejendomsmægler er en rigtig dygtig sælger og kan gøre det utroligt fristende at skrive under på købsaftalen lige nu og her. Men netop derfor er det en rigtig stor fordel for dig at have en boligadvokat, som lige kan se på det juridiske ved aftalen, så du ikke forpligter dig for hurtigt. 

Der er mange ting at tage stilling til og holde styr på. Der kan en boligadvokat rådgive dig både før, under og efter købet og gennemgå diverse dokumenter med dig.

Flere Nyheder